Sitemap Overzicht
  Zoeken

Herstel zoekactie
  Disclaimer en privacy
 
 

De informatie die op deze website staat en in de webshop is te vinden, is met grote zorg samengesteld. De informatie berust op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. Wij garanderen niet de juistheid, geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie en zijn niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden. Noch de eigenaar van de website, medewerkers of de auteurs zijn aansprakelijk te stellen voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in de informatie in deze webshop.

De Poort Automatisering B.V. en zijn medewerkers of auteurs zijn niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van uw beslissingen of handelingen, genomen op basis van verstrekte informatie. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor het gebruik en eventuele gevolgen daarvan, door de koper van bij onze web shop aangeschafte producten.

Graag vernemen wij van u informatie voor verbetering van deze website.

Privacy info
De Poort Automatisering B.V. hecht grote waarde aan het respecteren van de privacy van de gebruikers van de site en webshop. Daarom wordt uw persoonlijke informatie welke u ons verschaft zeer vertrouwelijk behandeld. De gegevens die u worden verzocht op te geven hebben wij nodig om uw bestelling optimaal te laten verlopen. Alleen met uw uitdrukkelijke toestemming zijn wij gerechtigd enkele van uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden. Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan derden. De Poort Automatisering B.V. en eventuele werknemers of derden, door ons ingeschakeld, respecteren de vertrouwelijkheid van gegevens. De Poort Automatisering B.V. heeft maatregelen genomen om de veiligheid optimaal te waarborgen.

Zodra u een bestelling plaatst, hebben we de volgende informatie nodig om u optimaal van dienst te kunnen zijn:

Uw:
bedrijfsnaam (optioneel),
titel en naam,
straat,
postcode,
plaats,
telefoon *,
e-mailadres **

* Deze gegevens zijn aanvullend maar wel verplicht en zullen we alleen gebruiken indien we u snel willen bereiken vanwege de bestelling.

** Deze gegevens zijn nodig om de factuur naar toe te sturen. Indien het niet mogelijk is om de mail te versturen zal de bestelling worden geannuleerd binnen 24 uur!

Op verzoek kunt u inzage kunnen krijgen over de gegevens die u bij ons heeft vastgelegd. Bij het maken van een bestelling in deze webshop gaat U met al het bovenstaande akkoord.

 
De Poort Automatiserins B.V. is HP Silver Partner Tsjukemarwei 6
8521 NA
St. Nicolaasga

Akkoord
Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.